2022. január 16., vasárnap

HengeHold2 : 004 - Zaateroth



A hegynyi Őrző ollója elemelkedett a földről, felfedve annak a khadori warjack-csatamágusnak a maradványait, ki eddig ennyi gondot okozott az Infernáloknak. Zaateroth elismerően bólintott és hangtalanul utasította Omodamost, hogy húzódjon ki a szárnyra.

"Én legyőzöm ezeket a resztliket. A gyengéik közül egyre többen menekülni készülnek. Meg kell őket állítanod." parancsolta az Árnyékszövő.

Omodamos örömmel engedelmeskedett. Zaateroth elégedetten irányította tovább az Őrzőt a védők vonalai felé, élők és gépek vegyesen, és a mögöttük lévő kapu irányába.

Ám pont most, hogy az egyik düh-hajtotta gépet sikerült földbe döngölni, megjelent egy másik. Ez az új, áramvonalas, fekete, és démoni, régről ismerősnek tűnt. Zaateroth figyelte, látta hogy a lélekorzókat támadta sorban. Érzett benne egy jelenlétet, és az lubickolt a lelkekben, amiket ő nem kaphatott meg.

Ekkor a hirtelen rájött mi ez.

"Megsemmisíteni ezt a szörnyszülöttet!" sikoltotta.

Az Őrző egy pillanatra megállt, majd felágaskodott, hogy szörnyű üvöltését a visszavonuló emberek felé irányítsa. Zaateroth haragos parancsát követve, elkezdte kanyarítani a testét az egyik oldalára és nézte ahogy Deathjack rohamra indult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése