2014. június 15., vasárnap

Warmahordes nyári liga : 2014.06.16-2014.09.01


A liga céljai :
- biztosítani hogy a nyári lassabb szezon alatt is minél többen lejárjanak a klubokba
- összekovácsolni a veteránokat és a kezdőket azzal hogy veterán-kezdő páros csapatok versenyeznek majd
- a Steamroller küldetés pakkot népszerűsíteni
- a sakkórával való játék kultúrájának terjesztése
- a festett figurák mennyiségének növelése.


Ami a ligának nem célja :
- korlátozni a meccsek és elérhető pontok számát
- jutalmazni a nyilvánosság kizárásával játszott meccseket ( otthoni a játék )
- a festések minőségét díjazni


Liga szabályok


Két fős csapatok !
A ligában két fős csapatok fognak egymással megmérkőzni. A csapat egyik tagja egy bölcs veterán lesz aki már sokat látott, tapasztalt a csatatereken ;) A csapat másik tagja pedig egy kezdőbb, Kazuár kategóriás játékos lehet akire így nehéz meccsek várnak. A ligában nem lesz frakció megkötés, viszont a játékos személye teszi majd őt veteránná vagy kezdővé. Ha nem lesz elég veterán / vagy kezdő hogy párosan meglegyenek, az egy páratlan ember indíthat egyfős csapatot és a liga során hozzá csatlakozhat majd közben befutó más kategóriás játékos.
A csapatok spontán módon szerveződnek, majd választanak egy ütős nevet maguknak. A legviccesebb nevű csapat kap egy kis különdíjat a liga végén, ez szavazással dől majd el.


Helyszínek !


A ligában csak a nyilvános klubok valamelyikében lehet ligameccset játszani, az otthon játszott meccsek ezúttal nem lejelenthetőek.

Meccsek !
Nincs korlátozás arra nézve hogy a csapat tagja kivel játszhat, csupán annyi hogy a csapattagok az egymás elleni meccseiket nem jelenthetik le a ligában, csak a csapaton kívül álló ellenfelekkel vívottakat. A ligában lejelenthető bármilyen pontszámú Steamroller meccs, más csapatok tagjai ellen, vagy ligában nem szereplő ellenfelek ellen is ( külföldiek, rosszarc belföldiek ;-) ). Ha a csapat egyik tagja bemutatójátékot tart, úgy a jutalma egy győzelemnek megfelelő pont lesz, bemutatójátékonként.


Festés !
A festésben a csapattagok szintén együtt kell működjenek annyiban hogy a festés külön lesz díjazva ( mennyiség és nem minőség ), de a festéseket külön külön kell lejelenteni és a csapat festős pontjai a két ember átlagát fogják képezni, ezért vigyázni kell a párválasztásnál mert egy passzív társ lehúzhatja az átlagot !
A liga során a festés kategóriában lehetőség van 40mm és 50mm-es Steamroller objektívak elkészítésére, ezek is pontot érnek. Ezeket az objektívakat a közösség rendelkezésére kell bocsátani úgy hogy állandóra lent hagyjuk a kedvenc klubhelységünkben.


Pontok !
A pontok a következőképpen alakulnak :
Meccsek :
Nyert meccs 3 pont
Vesztett meccs 1 pont.
Sakkóra használata +1 pont.
Festés :
Kis Base kifestése 1 pont.
Medium Base kifestése 3 pont.
Large Base kifestése 5 pont.
Huge Base kifestése 10 pont.
Medium Base Steamroller Flag elkészítése ( elég masszív legyen hogy dobozban szállítani lehessen ) 3 pont.
Large base Steamroller Objective elkészítése ( elég masszív legyen hogy dobozban szállítani lehessen ) 5 pont.
Bónusz : Festős workshop/oktatás tartása 10 pont, ilyenen való részvétel 3 pont.


Díjak !

A liga fő szponzora a Főnixcsarnok !

Díjazás :

100% - A legsikeresebb csapat pontjai érnek 100%-ot, és az ő díjuk 3000 forintos Főnixcsarnok utalvány fejenként ! (min 10.000 forintos rendelés esetén váltható be)

80%-99% - azok a csapatok akik ebben a sávban teljesítettek fejenként egy 2000 forintos Főnixcsarnok utalvánnyal lesznek gazdagabbak. (min 10.000 forintos rendelés esetén váltható be)

60-79% - Azok a csapatok akik ebben a sávban teljesítettek, fejenként egy 1000 forintos Főnixcsarnok utalvánnyal lesznek gazdagabbak. (min 10.000 forintos rendelés esetén váltható be)

0-60% - Ezek a csapatok nem kapnak díjat, csak az élménnyel lesznek gazdagabbak :)

Festős díj :


100% - A legsikeresebb csapat pontjai érnek 100%-ot, és az ő díjuk fejenként 2 darab Citadeles festék a Főnixcsarnok jóvoltából.


Csapat szervező/egyéni jelentkező űrlap


Csapatot kereső emberek!
Csapatok !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése