2014. április 20., vasárnap

L5R: The Coming Storm Liga !

Jelentkezés, észrevételek, meccsek lejelentése itt ! 

Eredménytáblázat itt!

A liga formátuma :

Ivory Standard formátum proxykkal.  min 40/40
Csak nyomtatott proxy engedélyezett (színes, vagy fekete-fehér, az mindegy)

A ligában Mumoku bácsi besorolja a játékosokat Kezdőkre és Veteránokra, avagy ezek japánosított megfelelőjére :)


Helyszínek !

A ligában a meccsek alapvetően élőben játszhatóak, de elfogadottak az online kártyás megoldások is. P’an Ku, Octgn, untap.in és társai.


Pontok !

A ligában csak másik, ligában regisztrált ellenfélen lehet pontot írni. Ez alól csak egy kivétel van, méghozzá a Kotei tornák, ott minden ellenféllel játszott meccs lejelenthető. Más versenyek  eredményei is beszámíthatóak, ha két ligás játszik egymással és természetesen ha Ivory Standard formátum. Az lenne a legjobb, ha minden nevező legalább egyszer részt tudna venni egy ilyen megmérettetésen :).


  • A liga során minden győzelem 3 pontot és minden vereség 1 pontot ér.
  • A ligában a Kezdő kategóriások +1 pontot kapnak minden Veterántól elszenvedett vereségért.
  • A ligában van egy pont maximum, ami a következőképpen lett megállapítva
  • A liga 10 hétig fog tartani, heti 12 pont (4 győzelemnyi) átlaggal számítva, ezért 120 90 pontban maximalizáljuk a megszerezhető pontokat.
  • A helyezések megállapításánál a győzelmi arány lesz a másodlagos tényező, azok között akik azonos pontszámmal rendelkeznek.


Késői érkezők !

Amennyiben nem sikerült a ligát elkezdenetek az első héttel, semmi gond. A liga, a később indulókat kipótolja valamennyi ponttal, a következők szerint: A liga kezdéstől eltelt hetek 6 pontot érnek, pont úgy, mintha az adott játékos ezekben a hetekben is játszott volna mindig 4 meccset, amiből egyet nyert volna, hármat pedig elveszített volna. Képlet: regisztráció dátuma - liga kezdete / eltelt hét * 6 pont, felfelé kerekítve.
Példa : MintaMókus május 15-én kezdi el a ligát, ilyenkor nem 0-ról indul hanem :
Május 15 - Április 24 = 22 nap
Kezdő Pontok : 22 / 7*6 + kerekítés = 19 pont !


Passzív hét !

Mivel a Ligában, a megszerezhető pontok maximalizálva vannak, ezért egy esetleges passzív hetet később lehet kompenzálni több aktivitással.


Nagy leszámolás kis Rokuganban !

A liga végéhez érve a top8 játékos (pontok, győzelmi arány alapján), egy egyenes kieséses, két nyert meccses mini tornán fognak részt venni (nem egyszerre egy helyszínen, hanem ahogy eddig is zajlottak a meccsek, megbeszélik és uccu neki). Ennek a tornának a győztese kapja a liga fődíját és a Master Tactician címet! A torna pontos részletei kiderülnek útközben.


Second Chance, avagy Return to Glory !

A liga végéhez érve akik nem jutottak be a  top8-ba, egy egyenes kieséses, két nyert meccses külön tornán fognak részt venni (akárcsak a “Nagy leszámolásnál”). Ennek a tornának a győztese szintén bőséges jutalomban fog részesülni és megkapja a Commander of The Legion címet! A torna pontos részletei kiderülnek útközben.


Conqueror !

A liga végeztével, még a “Nagy leszámolás” és a “Return to Glory” előtt, külön díjban részesül és a dicső Conqueror címet is megkapja az a játékos/játékosok, aki a liga során a legtöbb pontot gyűjtötte és a legjobb győzelmi aránnyal rendelkezik.


Loyals !

A liga végeztével, a “Nagy leszámolás” és a “Return to Glory” után, külön díjazzuk a Hűségeseket, azokat, akik végig csak egy klánnal játszottak. Term megkapják a Loyal címet is :D!



Nevezés, díjazás :

A liga nevezési díja 500 forint, ezeket term díjazásra fordítjuk! A ligában való regisztrációt Mumoku bácsi intézi, ő gyűjti a nevezési díjakat.
A liga díjai szervezés alatt, de elég bőségesnek ígérkeznek! A Master Tactician cím birtokosa, legalább egy fél dobi display-el lesz gazdagabb :D!


Liga időtartama :

A liga kezdete április 24-e csütörtök, vége június 26, = 10 hét!
Meccsek lejelentése :
A meccseket ebben a Form-ban kell lejelenteni Albertnek, a liga adminjának. Ő pedig ez alapján lekönyveli a pontokat. A liga állása és a meccsek listája mindig megtekinhetőek lesznek a táblázatban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése