2014. január 20., hétfő

Ismeretterjesztő Liga : Battrep : Zaggar vs Faerie

A listák:
Points: 42/42
Morvahna the Dawnshadow (*5pts)
* Pureblood Warpwolf (9pts)
* Warpwolf Stalker (10pts)
Shifting Stones (2pts)
* Stone keeper (1pts)
Tharn Bloodtrackers (Leader and 9 Grunts) (8pts)
* Nuala the Huntress (2pts)
Warpborn Skinwalkers (Leader and 4 Grunts) (8pts)
* Warpborn Alpha (3pts)
Gallows Grove (1pts)
Gatorman Witch Doctor (3pts)

Points: 42/42
Grand Exemplar Kreoss (*6pts)
* Reckoner (8pts)
* Vanquisher (8pts)
Choir of Menoth (Leader and 3 Grunts) (2pts)
Exemplar Errants (Leader and 9 Grunts) (8pts)
* Exemplar Errant Officer & Standard Bearer (2pts)
Knights Exemplar (Leader and 5 Grunts) (5pts)
Visgoth Juviah Rhoven & 2 Honor Guard (4pts)
Rhupert Carvolo, Piper of Ord (2pts)
Saxon Orrik (2pts)
The Covenant of Menoth (2pts)
The Wrack (3 wracks) (1pts)
Vassal of Menoth (2pts)
Vassal of Menoth (2pts)

Küldetés process of elimination. A felállásról van kép. 
A kezdést átadtam mert az egyik oldalon volt egy  szikla középen a kilboxon kívül  ami mögé be tudtam rejteni Morvanát. Bal szárnyon a Skinwalkerek (ogrun proxi), elől a bloodtrackerek, középen Morvana a két beastel, a shifting stonokal körülvéve. Hátul a witchdoktor, jobb oldalon lévő erdőben a gallows grove.
 
Feri első körében előre nyomul mindenkivel. Az erantok kaptak egy sacro sanct (ha meghal valaki közülük, aki okozta a sebzést knocked down.
 
Az első körömben Morvana előre prurification leszedi az erantokról a spellt majd a blood trackerek ledobáltak 3 errantot majd visszamozogtak (Feri elég jól dobta a Tough-ot, 4 et megdobott sorba.) A shiftingstone -ok előre teleportálták pureblood-ot és az is lefújt egyet.
 
Feri 2. körében előre rohamozott az erantokkal de csak egy bloodtrackert ért el és az is megdobta a tough-ot. A reckoner belelőtt kétszer (vassallal) a stalkerba (az egyik lővés miss de cserébe az elsőből kritikustól kigyuladt és a tűz sebzésre dobott 11 et Feri). A másik oldalon a vanquiser durantott kettőt a vassalal. Eredmény 3 skinwalker ég egy bloodtracker leesik. a többiek nyomulnak előre. (a kör végét fotóztam)
 
2. köröm.A galows grove beteleportált az erantok közé, ezután  Nuala és a csajszik megtizedelik az errantokat (préda+quick work+újradobások morvanával) 3 marad életben, és Rhoven-t is megölték.
Még kettőt levágott a stalker a zászlós maradt életben. A reckonerre rárohamozott a pureblood. Ettöl többet vártam: a 16-os STR-el  a cortexet kiütötte. A bal szárnyon a skinwalkerek vágták le a knight exemplarokat és carnivean-nal vissza gyógyították Morvanát.
 
Feri 3. köre. Feat és Kreos előrerohamozott levágta a pureblood-ot. De csak egy fokusza maradt. Rhoven honorguardja levágta a sebesült Stalkerom. A reckoner előrébb sétál és levert 2 blood trackert. A másik oldalon a vanquiser levert egy skinwalkert és az obijektívát.
 
A 3 körömben mivel beast nélkül maradtam és kreoson nem maradt csak egy fokusz meg kellet próbálni a casterkill-t. Nuala ledobta az utólsó erantot, prédaváltás kreosra 2 bloodtracker rádob kreosra. 17 ARM (egy fokuszal) 6-ot fog, egyszer 10 seb utána 9 (megszaladt a kezem) . De ha ez nem lett volna akkor két skinwalker odaért volna ami még 4db 13 as ütés amiből kettő rohamütés 9-es MAT-tal (a Carnivore miatt), és még Morvana nem is varázsolt. 
Összegezve nekem a legnagyobb hibám az volt hogy előrerohamoztam a Pureblood-al és a Stalkert sem rejtettem el, Feri viszont ott hibázott hogy közel jött Kreossal Fokusz nélkül, és  nem vette körül szinte senkivel, valamint a túlélő egy errantal nem futtot el és így prédát tudtam váltani.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése